Cake Pops

Kake, glasur, pynt og kjærlighet på pinne - samtidig. Smakfulle godtbiter til alle anledninger!
Cake Pops

Tid

Tidsforbruk 40 - 60 min

Ingredienser

Tips!

Det finnes stativ til å stikke pinnene i slik at de står fint på bordet ved servering.

Slik gjør du

  1. Her kan du enten bake en kake du ønsker eller bruke kakerester du har liggende. Det spiller ingen rolle om det er gulrotkake, sjokoladekake eller brownies som er brukt.
  2. Er ikke kaken "klissete" nok bruker man f.eks litt fruktpure for å få deigen seig nok til å forme kuler. Her brukt frosne kirsebær kokt inn med litt sitronsaft. Bringebær, jordbær og andre bær eller frukter brukes etter den smak man vil ha.
  3. Kna kaken sammen og rull kakemassen til jevne kuler. Dypp en grillpinne eller lolipop-pinne i smeltet sjokolade og stikk den i kakekulen. La stivne ved å avkjøle kulene ca. 2 timer i kjøleskap og la gjerne kulene få ligge en halv times tid i fryseren før dypping.
  4. Dypp så kulen i hvit eller mørk sjokolade smeltet på vannbad. Les på sjokoladepakken for beste måte å smelte sjokoladen, samt sjekke hvilken temperatur sjokoladen tåler.
  5. Pynt med kakedryss, frysetørkede bær eller hva du ønsker.