Sjokolademuffins

Ekstra saftige sjokolademuffins med store sjokoladebiter. Elsker du sjokolade er dette muffinsen for deg. For ekstra fyldig smak kan du bruke biter av mørk sjokolade i deigen. Oppskriften gir ca 24 muffins.
Sjokolademuffins

Tid

Tidsforbruk 40 - 60 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 190 grader og finn frem et muffinsbrett og 24 muffinsformer.
  2. Smelt smør og avkjøl. Hakk sjokoladen i passe store biter.
  3. Ha alle de tørre ingrediensene, med unntak av sjokoladen, i en bolle. Rør godt sammen med en slikkepott.
  4. Visp sammen eggene i en annen bolle, og tilsett Kefir og avkjølt, smeltet smør. Rør godt.
  5. Hell eggeblandingen over i bollen med det tørre. Rør sammen til deigen er blandet, ikke rør for lenge. Bruk en Spiseskje eller en iskremskje og ha deigen over i muffinsformene.
  6. Stek muffinsene midt i ovnen i ca. 18 minutter. Test om de er ferdige ved å stikke en trepinne i midten av en muffins. Den skal komme helt ren ut, uten noen rester av deig på seg. Avkjøl muffinsene i muffinsbrettet i fem minutter før du flytter dem over på en rist.