Fullkornspizza med kylling og ananas

Pizza med asiatiske smaker! Oppskrift på kyllingpizza av fullkornsbunn med thai-inspirerte smaker. En litt sunnere pizza med kylling marinert i sataysaus, ananas og peanøtter, toppet med kokosflak og koriander.
Fullkornspizza med kylling og ananas

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Løs opp gjæren i vannet i en bakebolle. Ha i resten av ingrediensene og elt til en glatt og fin deig. La deigen heve under et klede til dobbel størrelse, ca. 30 minutter.
  2. Mariner kylling i sataysaus. Fordel rød pizzasaus og revet ost utover pizzabunnene.
  3. Topp pizzaene med strimler av kylling vendt i sataysaus, ananas, peanøtter og kokosflak. Stek pizzaene på 220 grader til de er gylne. Dette tar ca. 10 minutter.
  4. Topp pizzaene med frisk koriander like før servering. Ristede kokosflak er også godt på.