Kyllingpai med soltørket tomat

Enkel og god oppskrift på pai med kylling, paprika, rødløk, soltørket tomat og creme fraiche. Lag din egen paibunn eller spar mye tid ved å bruke ferdig paibunn. Server gjerne paien med tomatsalat og godt brød.
Kyllingpai med soltørket tomat

Tid

Tidsforbruk Over 60 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Kle en paiform med den ene paibunnen og forstek den i ovnen på 180 grader til den begynner å få farge. Dette tar ca 10 minutter.
  2. Rens kyllingen slik at du sitter igjen med rent kyllingkjøtt uten skinn og ben.
  3. Stek paprika, rødløk, chili og soltørket tomat i oljen i ca. 2 minutter. Ha grønnsakene sammen med kyllingkjøttet i paiformen. Pisk sammen creme fraiche, to egg og paprikapulver. Hell blandingen over i paiformen og strø over osten.
  4. Legg på den andre paibunnen som lokk. Lag hull i pailokket, slik at fuktigheten slipper ut.
  5. Pensle lokket med egg, og stek i ovnen på 180 grader i ca 15 minutter til lokket er gyllent og fyllet har stivnet.
  6. Server gjerne kyllingpaien med en tomatsalat og godt brød.