Tacopai med kjøttdeig

Oppskrift på rask pai som passer for hele familien. Tacopai med kjøttdeig og grønnsaker er et godt alternativ til fredagstacoen, eller om du har rester fra gårsdagens taco. Her topper vi den med speilegg.
Tacopai med kjøttdeig

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Kle en paiform med paibunnen og forstek den i ovnen på 180 grader til den begynner å få farge. Dette tar ca 10 minutter.
  2. Stek kjøttdeigen i olje til den er gyllen. Ha i cherrytomater, paprika og rødløk. Stek i 2 minutter.
  3. Ha på tacokrydder og vann. La koke til det meste av fuktigheten har fordampet.
  4. Ha kjøttdeigblandingen i paiformen. Knekk eggene på toppen av paien. Du kan gjerne ha 150 g revet ost over paien før steking. Da har du osten oppå kjøttdeigblandingen og under eggene.
  5. Stek paien i ovnen på 180 grader til eggehviten har stivnet. Dette tar ca 10 minutter.
  6. Server gjerne tacopaien med en frodig grønn salat, sprø nachochips og creme fraiche.