Pizza med medisterboller og rødkål

Medisterdeig kan brukes til mer enn du tror. Hva med å lage en skikkelig julepizza med medisterboller og rødkål? Ta en pause fra den tradisjonelle julematen med denne smakfulle pizzaen som vil falle i smak hos alle som liker smaken av jul.
Pizza med medisterboller og rødkål

Tid

Tidsforbruk 40 - 60 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Bland sammen medisterdeig, 2 ss sweet chilisaus og honning. Smak til med salt og pepper.
  2. Form medisterdeigen til små tapasboller og stek dem i smør til de er gylne og gjennomstekte. Dette tar ca. 4 minutter.
  3. Legg pizzabunnene utover benken. Fordel pizzasaus og ost utover pizzabunnene.
  4. Fordel tapasbollene og resten av sweet chilisausen utover pizzaene.
  5. Stek pizzaene i ovnen på høy varme til de er gylne. Bruk gjerne en pizzastein for enda sprøere bunn.
  6. Topp pizzaen med babyspinat og rødkål kuttet i tynne strimler før servering.