Vegetarpizza med søtpotetbunn

En litt sunnere kjøttfri søtpotetpizza full av deilige smaker. Denne pizzaen passer ikke bare for deg som er vegetarianer, men også for alle som har lyst til å prøve noe nytt som smaker fantastisk. Sprø pizzabunn laget av søtpotet toppet med revet ost, spinat og cherrytomater vil bli en sikker vinner på middagsbordet!
Vegetarpizza med søtpotetbunn

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Om du ønsker en grovere pizzabunn kan det fine melet erstattes med grovt mel.

Slik gjør du

  1. Skrell søtpoteten og del den i skiver. Kok i usaltet vann til potetskivene er møre. Hell av vannet og damp potetene tørre. Mos til jevn søtpotetmos.
  2. Bland inn resten av ingrediensene til bunnen.
  3. Smør «deigen» utover et bakebrett med bakepapir. Denne oppskriften holder til to små eller en stor pizza.
  4. Stekes i ovnen på 210 grader i 10 minutter.
  5. Topp den stekte søtpotetbunnen med tomatsaus, ost, grønnkål og spinat.
  6. Stek pizzaen i ovnen på 225 grader til osten er gyllen.
  7. Ta ut pizzaen og topp med tomater før servering.