Innbakte pølser

Innbakte pølser er en favoritt hos barna. Retten kan også lages med butterdeig og er uansett enkel mat å servere i barneselskap. Innbakte pølser er også super turmat, som smaker godt for store og små!
Innbakte pølser

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Pølser i frakk

Alternativt fyll

Tips!

Pølser med høy prosentandel rent kjøtt, gjør hverdagsmiddagen litt sunnere! Prøv for eksempel Jacobs Utvalgte pølser.

Slik gjør du

  1. Innbakte pølser er en favoritt hos barna. Retten kan også lages med butterdeig. Dette er super turmat, for store og små!
  2. Skjær deigen i remser og surr rundt pølsene.
  3. Ha eventuelt i ønsket fyll som ost, krydder og ketsjup.
  4. Legg pølsene på et stekebrett og stek i ovn ved 200 °C i ca. 15 min. Alternativt grill dem i en folieform under lokk.
  5. Server pølsene med ketsjup og sennep til å dyppe i.
  6. Godt og enkelt!