Pizzasnurrer

Enkel oppskrift på gode pizzasnurrer med skinke. Pizzasnurrer er super lunsj, turmat og til barnebursdag. Bak en stor porsjon, så får du noen du kan legge i fryseren. Varier fyll etter ønske og prøv skinke, kjøttdeig eller grønnsaker – valget er ditt!
Pizzasnurrer

Tid

Tidsforbruk Over 60 min

Ingredienser

Pizzadeig

Fyll

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 225 grader, og dekk et stekebrett med bakepapir.
  2. Rør ut gjæren i fingervarmt vann, ca 37 grader hvis du bruker fersk gjær. Hvis du bruker tørrgjær kan vannet være litt varmere, ca 40-45 grader.
  3. Tilsett olje, mel og salt. Elt deigen godt sammen og la den heve under plast eller et rent kjøkkenhåndkle, til dobbel størrelse.
  4. Skjær skinken i strimler og ta frem de andre ingrediensene til fyllet.
  5. Ha litt mel på bakebordet og skrap ut deigen. Elt deigen godt sammen og kjevl den til en avlang firkant, ca 30x50 cm.
  6. Smør pizzasaus på det hele, unntatt 2-3 cm ytterst langs kantene.
  7. Ha på skinke, ost og oregano og rull deigen sammen til en pølse.
  8. Skjær pølsen i ca 1.5 cm tykke skiver og legg dem på stekebrettet.
  9. Etterhev pizzasnurrene i ca 15 minutter og stek dem midt i ovnen i ca 15 minutter.