Alex Rosén sin T-bone steak med salat

Alex Rosén sin T-bone steak med salat

Ingredienser

4 stk t-bone steaks
8 stk amandinepoteter
1 pk ruccolasalat
0,5 stk rødløk
1 stk paprika
1 pk cherrytomater
1 stk vestfoldsalat
12 stk asparges
salt etter smak
1 pepper etter smak

Tidsforbruk

40 - 60 min

Vanskelighetsgrad

Middels

Gjør dette slik som Alex, følg hjertet og føl deg frem. Oppskrift på T-bone steak med salat ala Alex Rosén.

  1. Lag en salat av håndrevet vestfoldsalat, skivet rødløk, kuttet paprika, cherrytomater, ruccolasalat. Kok potetene til de er møre. Brekk av endene på aspargesene og damp dem i 3 minutter.
  2. Grill T-bone stekene, krydre med salt og pepper. Server med kokte amandinepoteter, dampet asparges og salat.