Baconsurret biff med ovnstekte poteter og grillede tomater

Enklere og bedre kan det ikke bli! Enkel og god oppskrift på baconbiff av mørbrad med grillede tomater og poteter. Fantastisk mat som lages raskt mens gjestene venter.
Baconsurret biff med ovnstekte poteter og grillede tomater

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Enklere og bedre kan det ikke bli! Prøv ferdige baconbiffer av mørbrad fra ferskvaredisken hos MENY. Varier gjerne med andre urter eller krydder etter smak.
  2. Grill potetene møre, eller stek i ovnen på 250C ca. 20 min. Surr bacon rundt biffene og fest med en grillpinne eller hyssing. Husk at MENY også tilbyr biff ferdigsurret i bacon.
  3. Ha salt, pepper, timian og hvitløk i en morter, knus det til en grov miks, og bland med oljen. Pensle biff og tomater med urteoljen.
  4. Grill eller stek baconbiffene på sterk varme, ca. 2-4 min. på hver side. Grill tomatene hele, ca. 3. min. Server biff, med grillede tomater og poteter med urteoljen.
  5. Godt og enkelt!
Enklere og bedre kan det ikke bli! Prøv ferdige baconbiffer av mørbrad fra ferskvaredisken hos MENY. Varier gjerne med andre urter eller krydder etter smak.
Grill potetene møre, eller stek i ovnen på 250C ca. 20 min. Surr bacon rundt biffene og fest med en grillpinne eller hyssing. Husk at MENY også tilbyr biff ferdigsurret i bacon.
Ha salt, pepper, timian og hvitløk i en morter, knus det til en grov miks, og bland med oljen. Pensle biff og tomater med urteoljen.
Grill eller stek baconbiffene på sterk varme, ca. 2-4 min. på hver side. Grill tomatene hele, ca. 3. min. Server biff, med grillede tomater og poteter med urteoljen.
Godt og enkelt!