Biff med brie

Biff med brie

Ingredienser

2 stk. biff
1 ss margarin
0,5 ts salt
0,3 ts pepper
2 skive bifftomat
100 g brie
1 ss pinjekjerner
2 ts ripsgelé

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Middels

Prøv en ny vri! Ristede pinjekjerner, halvsmeltet brie og ripsgele gir en mild og aromatisk smak.

  1. 1. Krydre biffene og brun de på sterk varme. Etterstek på lavere temperatur i 2-3 minutter på hver side for medium stekt biff. Rist pinjekjernene forsiktig i panna noen sekunder mens biffene stekes.
  2. 2. Snu biffene, og legg en skive bifftomat og en god ostebit på hver biff. Strø pinjekjernene på osten. Legg litt ripsgelé på toppen.
  3. 3. Legg lokk på panna og la osten smelte.
  4. Server med en grønn salat.

Oppskrift fra