Entrecôtes med sopp og pasta i ostesaus

Entrecôtes med sopp og pasta i ostesaus

Ingredienser

Entrecôtes med sopp og pasta i ostesaus

800 g entrecôtes
500 g pasta
300 g sopp
3 dl fløte
175 g gorgonzola
smør
salt
pepper

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

En saftig biffmiddag er manges favorittrett, med marmorert entrecôtes blir måltidet ekstra smakfullt!

  1. En saftig biffmiddag er manges favorittrett. Varier retten med ost etter egen smak.
  2. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
  3. Skjær soppen i skiver og fres den i smøret.
  4. Krydre entrecôtes med salt og pepper. Stek eller grill dem i ca. 3 min. på hver side.
  5. Ha fløte og ost i en kjele og gi sausen et oppkok. Smak til med salt og pepper, ha sausen over pastaen, og server med entrecôtes og sopp.
  6. Godt og enkelt!

Tips

Prøv en sunnere variant! Fullkornspasta er en kilde til kostfiber.

Relaterte oppskrifter