Pannestekt entrecôte med bakte tomater og ramsløksmør

Biffer av entrecôte er blant de møreste kjøttstykkene fra storfe. Den har litt isprengt fett i kjøttet som gjør den svært saftig, mør og smakfull. Server stekt entrecote i skiver sammen med bakte tomater, ovnsbakte poteter godt urtesmør fra Jacobs Utvalgte.
Pannestekt entrecôte med bakte tomater og ramsløksmør

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Vend potetene i rapsolje, estragon, salt og pepper. Stek potetene i ovnen på 180 grader til de er møre. Dette tar ca 20 minutter.
  2. Skjær entrecôten i 4 biffer og krydre med salt og pepper. Stek biffene i urtesmøret i ca 2-4 minutter på hver side. La biffene hvile i noen minutter før servering.
  3. Vend tomatene i olivenolje, krydre med salt og pepper. Bak tomatene i ovnen på 180 grader de 10 siste minuttene sammen med potetene. Tomatene er ferdige når de begynner å sprekke.
  4. Servering: Server den pannestekte entrecôten sammen med potetene, de bakte tomatene og urtesmøret.