Biffsandwich med béarnaisesaus

En ekte "steak sandwich" er digg helgemat. Her har vi tatt med oss béarnaisesausen fra den klassiske fredagsmiddagen, men byttet ut potetene med ferskt brød. Stek biffen i ekte smør for god smak, og deretter brødskivene i den samme pannen. Vi har brukt entrecôte, men du kan også bruke mørbrad, ytrefilet eller indrefilet.
Biffsandwich med béarnaisesaus

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Server gjerne pommes frites eller søtpotet-fries ved siden av biffsandwichen.

Slik gjør du

  1. Krydre entrecôte-skivene med salt og pepper. Stek entrecôtene i smør til de er gylne på begge sider og rosa i midten. Dette tar ca 3 minutter på hver side. La entrecôten hvile i noen minutter før den serveres.
  2. Mens entrecôten hviler steker du brødskivene i smøret entrecôten har vært stekt i til de er gylne på begge sider.
  3. Fordel bearnaisesausen på brødskivene. Topp med salat og entrecôten. Ha over skiver av rødløk like før servering.