Indrefilet av okse med aspargesbønner og rødvinsaus

Oppskrift på saftig biff med små poteter, cherrytomater og aspargesbønner. En klassisk helgemiddag. Bruk gjerne Jacobs Uvalgte rødvinssaus.
Indrefilet av okse med aspargesbønner og rødvinsaus

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Krydre biffene med salt og pepper. Brun biffene i smør i stekepanna. Stek dem videre i ovnen på 180 grader til de har en kjernetemperatur på 58 grader for en rosa biff. La biffene hvile 5 minutter før servering.
  2. Kok perlepotetene i lettsaltet vann til de er møre. Hell av vannet og damp potetene tørre. Stek potetene i smøret sammen med aspargersbønnene og cherrytomatene i 5 minutter. Vend inn finhakket gressløk like før servering. Varm rødvinsausen i en kjele.
  3. Server biffen med de stekte grønnsakene og rødvinsaus.