Indrefilet av okse med aspargesbønner og rødvinsaus

En enkel oppskrift på saftig biff med godt tilbehør. Biffene brunes i pannen og stekes ferdig i ovnen.
Indrefilet av okse med aspargesbønner og rødvinsaus

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Slik gjør du

  1. Krydre biffene med salt og pepper. Brun biffene i smør i stekepanna. Stek dem videre i ovnen på 180 grader til de har en kjernetemperatur på 58 grader for en rosa biff. La biffene hvile 5 minutter før servering.
  2. Kok perlepotetene i lettsaltet vann til de er møre. Hell av vannet og damp potetene tørre. Stek potetene i smøret sammen med aspargersbønnene og cherrytomatene i 5 minutter. Vend inn finhakket gressløk like før servering. Varm rødvinsausen i en kjele.
  3. Server biffen med de stekte grønnsakene og rødvinsaus.