Kjøttsuppe

Norsk tradisjonsmat på sitt beste. Smakfull suppe laget fra bunnen av med godt kjøtt og deilige rotgrønnsaker.
Kjøttsuppe

Tid

Tidsforbruk Over 60 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Skjær kjøttet i terninger. Kok opp nok vann til å dekke kjøttet. Legg i kjøttet sammen med pepperkorn og laurbærblad. Skru ned temperaturen, og la kjøttet trekke på svak varme i ca. én time.
  2. Skum av når det danner seg grums på overflaten. Da får du en klarere suppe. Når du har trukket kjøttet i en time, siler du av kraften og tar vare på den.
  3. Fjern laurbærblad og pepperkorn. Legg deretter kjøttet tilbake i kraften sammen med alle grønnsakene. Trekk potetene til de er møre. Smak til med salt og dryss over litt bladpersille. Server med flatbrød og smør.