Fiskeburger med coleslaw i grovt brød

Fiskeburger er en middagsfavoritt for mange! Denne oppskriften på fiskekarbonader og eple-coleslaw i grovt burgerbrøder en rask familierett.
Fiskeburger med coleslaw i grovt brød

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Fiskekarbonader og eplecoleslaw i grovt burgerbrød

Tips!

Dijonsennep kan erstattes med vanlig sennep og hamburgerbrød med grovt rundstykke.

Slik gjør du

  1. En sunn og næringsrik favoritt. Dijonsennep kan erstattes med vanlig sennep og hamburgerbrød med grovt rundstykke.
  2. Finsnitt kål, skrell og riv gulrøtter og eple, og finhakk persille. Bland inn Skyr og sennep, og smak til med salt og pepper.
  3. Varm fiskekarbonader i ovnen på 180 °Ci ca. 8–10 min, og burgerbrød i ca. 2 min.
  4. Anrett karbonadene i burgerbrød med salat og coleslaw.
  5. Godt og enkelt! Næringsinnhold pr 100g: energi kcal 129, protein 5,3g, karbohydrat 15g, fett 5g, derav mettet fett 1,1g, salt 0,3g. Utviklet i samarbeid med matforskningsinstituttet Nofima.