Fiskekabaret

Fiskekabaret

Ingredienser

1 pk lys aspik og følg oppskriften på pakken.
sjømat, eks: laks, blåskjell, reker osv.
150 g forvellede grønnsaker
1 kokt egg

Tidsforbruk

Over 60 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Kabaret er en tradisjonell måte å bruke sjømat på i koldtbordsammenheng. En klassiker som lever i beste velgående.

  1. Følg anvisnigen på aspikposen når du skal lage kabatéten Forvelling:
  2. Ha grønnsakene 1 minutt i kokende vann og deretter rett i iskaldt vann. Forvellet blæretang har en klar grønn farge, og egner seg godt som pynt både på fatet og i kabareten. Tips:
  3. Kabaréten kan lages med frosne grønnsaker som ikke trenger å forvelles. Eller lag kabaréten kun med fisk og skalldyr og server en god salat ved siden av.

Oppskrift fra