Ovnsbakt laks med ost

Ovnsbakt laks med ost

Ingredienser

Tilbehør

kokte poteter, ris eller pasta
agurksalat eller andre grønnsaker

500 g laksefilet, fersk eller frossen fersk
1,5 dl majones
revet skall av 1 appelsin
1 ss appelsinsaft
1 dl revet ost
2 ss hakket persille
presset hvitløksbåt
salt og pepper

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Beskrivelse mangler

  1. Sett stekeovn på 225 grader. Skjær laksefileten i fire jevnstore stykker. Dryss på salt og pepper. Rør sammen majones, saft og skall av appelsin, ost, hakket persille og hvitløk. Smør blandingen tynt over laksestykkene. Legg dem på bakepapir på stekebrett, sett dem på øverste rille i stekeovn og stek til de er gjennomstekte, ca 10 minutter. Server laksefiletene med det tilbehøret du ønsker.

Oppskrift fra