Pasta med erter, ovnsstekt laks og crème fraiche-saus

Pasta med erter, ovnsstekt laks og crème fraiche-saus

Ingredienser

750 g laksefilet
1 ts revet sitronskall
1 ts krydderblanding (eks lime- og chillikrydder)
1 ss olivenolje
300 g pasta etter smak
250 g frosne grønne erter
2 ss smør
2 dl creme fraiche

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Spicy lakserett som er rask å lage! Kun 8 ingredienser! Like god med kokt ris. Ferdig på 15 min!

  1. 1) Forvarm ovnen til 200 °C. Bland sitronskall, krydder og olje, og gni inn laksen med blandingen. Legg fisken på bakepapir og stek den i 8-10 min.
  2. 2) Kok pastaen al dente etter anvisning på pakken. Fres ertene i smør og kok inn crème fraiche og tilsett pasta.
  3. 3) Fordel pasta og erter på tallerkener og topp med stekt laks.