Wok med laks, asparges og nudler

Wok med laks, asparges og nudler

Ingredienser

600 g laksefilet, uten skinn og ben
salt
pepper
4 porsjoner nudler
2 pk aspargestopper (eller en bunt asparges)
2 ss rapsolje
2 dl teriyakisaus
1 stk lime
Kjøp i MENY Nettbutikk

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Her er en lynrask fiskerett, perfekt som hverdagsmiddag. Laks i wok sammen med grønnsaker er en enkel middagsrett som smaker kjempegodt. Her kan du variere med grønnsaker etter eget ønske.

  1. Kutt laksefileten i terninger og krydre med salt og pepper.
  2. Kok nudlene etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og damp dem tørre.
  3. Stek laks og asparges raskt i olje til det får farge. Ha i de kokte nudlene, teriakisaus og saften fra limen.

Tips

Dryss gjerne ristede sesamfrø over retten like før servering.

Relaterte oppskrifter