Laksefilet med blomkålpuré

Rask, enkel og sunn middag som passer til en travel hverdag eller når du rett og slett heller vil bruke mer tid ute i solen enn på kjøkkenet. Denne retten med stekt laks, blomkålpuré og syltet rødløk lager du enkelt på under 20 minutter og smaker fantastisk!
Laksefilet med blomkålpuré

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Grovhakk sukkererter og ha over retten før servering for ekstra ”crunch”.

Slik gjør du

  1. Varm blomkålpuréen i en kjele med kokende vann i ca. 10 minutter til den er gjennomvarm.
  2. Krydre 2 lakseporsjoner med salt og pepper og stek i litt rapsolje til de er gylne på begge sider og akkurat gjennomstekt. Dette tar ca. 3 minutter på hver side.
  3. Ha i en halv pose svartkål mix i pannen sammen med laksen de siste 2 minuttene. Server den stekte laksen med svartkål mixen, blomkålpuréen og syltet rødløk.