Laksefilet med blomkålpuré

Rask, enkel og sunn middag som passer til en travel hverdag. Denne retten med stekt laks, blomkålpure og syltet rødløk lager du enkelt på under 20 minutter og smaker fantastisk!
Laksefilet med blomkålpuré

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Grovhakk sukkererter og ha over retten før servering for ekstra ”crunch”.

Slik gjør du

  1. Varm blomkålpuréen i en kjele med kokende vann i ca. 10 minutter til den er gjennomvarm.
  2. Krydre 2 lakseporsjoner med salt og pepper og stek i litt rapsolje til de er gylne på begge sider og akkurat gjennomstekt. Dette tar ca. 3 minutter på hver side.
  3. Ha grønnkålen i pannen sammen med laksen de siste 2 minuttene. Server den stekte laksen med grønnkål, blomkålpuré og syltet rødløk.