Laksefilet med couscoussalat

Laks med couscous er en populær middag. Ovnsbakt laks servert med en sunn couscoussalat, avokado og fetaost. Dette blir en god middagsrett full av spennende smaker som lages raskt.
Laksefilet med couscoussalat

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Pensle laksen med en god marinade før den stekes i ovnen for ekstra smak.

Slik gjør du

  1. Krydre laksen med salt og pepper, eller pensle med en god marinade. Stek i ovnen på 180 grader i ca. 10 minutter til laksen akkurat er gjennomstekt, men fortsatt har en saftig kjerne.
  2. Ha couscousen i en bolle og hell over 2 dl kokende vann. La trekke i 5 minutter. Finhakk rødløken og vend inn i couscousen. Bland inn olivenolje og smak til med salt og pepper.
  3. Skjær avokadokjøttet i terninger og vend avokado og fetaost med soltørket tomat inn i couscoussalaten. Server laksen ved siden av couscoussalaten.