Laksefilet med sellerirotpuré

Rask, enkel og sunn middag som passer til en travel hverdag. Denne retten med stekt laks, kremet selleriritpuré og syltet rødløk lager du enkelt på under 20 minutter. Sellerirotpuré kan erstattes med blomkålpuré.
Laksefilet med sellerirotpuré

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Grovhakk sukkererter og ha over retten før servering for ekstra ”crunch”.

Slik gjør du

  1. Varm sellerirotpureen i en kjele med kokende vann i ca. 10 minutter til den er gjennomvarm.
  2. Krydre 2 lakseporsjoner med salt og pepper og stek i litt rapsolje til de er gylne på begge sider og akkurat gjennomstekt. Dette tar ca. 3 minutter på hver side.
  3. Ha grønnkålen i pannen sammen med laksen de siste 2 minuttene. Server den stekte laksen med grønnkål, sellerirotpuré og syltet rødløk.