MENY - størst på fersk fisk

Ingen selger mer fersk sjømat enn MENY. Hos oss får du sesongens beste råvarer av fisk, seks dager i uken, hele året igjennom.

Fersk fisk defineres som fisk som bare er kjølt ned, det vil altså si at den ikke er kokt, stekt, saltet, marinert, tørket, røykt, fryst eller bearbeidet på en annen måte. Vi er opptatt av å gjøre fersk fisk tilgjengelig for alle.

Fisk skal være enkelt å tilberede - derfor tilbyr MENY ferdigpakkede fileter og renset fisk av høy kvalitet. Vi har filetert og pakket fisken ferdig for deg, dette for å gjøre veien til rask og sunn middag enda kortere. 

Stort utvalg 

I fiskedisken hos MENY finner du et stort utvalg fersk fisk, fra de kjente sortene som torsk og laks, til piggvar og flyndre – samt et stort utvalg skalldyr. Du finner også ferdigpakkede fileter som laksefilet, torskeloin, lettsaltet torsk, ørretporsjoner og steinbitfilet.

I tillegg finner du Fisk på 1-2-3. Med Fisk på 1-2-3 får du hver uke en ny ferdig fiskemiddag som er klar til å settes i ovnen. 

Rettene i Fisk på 123 består av fersk fisk fra fiskedisken, og tilbehør som du også kjenner igjen fra våre andre middagskonsepter, Ukens middag, Heat&Eat og Take-Away.

Du velger selv om du vil ha ukens fisk på 1-2-3, som ligger ferdigpakket, eller ”plukk og miks”, hvor du selv kan velge enten laksefilet eller torskefilet, og mellom flere tilbehør.

MENY er den dagligvarekjeden som selger mest fersk fisk i Norge!

Dette mye grunnet vårt store og spennende utvalg av både hel fisk og fileter. Vi har også våre egne spesialiteter og unike produkter. Fokuset er å gi deg mangfoldet av den beste maten fra de ulike årstidene, enten det er skrei, makrell eller annet. Med mye kompetanse og et stort engasjement, ønsker vi å gi våre kunder en god matopplevelse.

Snakk med oss 

For å bli inspirert kan du alltid få råd og gode tips av våre ansatte. Vi satser på dyktige medarbeidere med fagkunnskap og lidenskap, som kan hjelpe deg på veien mot et godt fiskemåltid – enten du vil ha hverdagsfisk eller festfisk.

Middagstips! Her finner du fristende fiskemiddager