Prøv MENYs ferske fiskesuppe!

Hos MENY får du fersk kremet fiskesuppe, basert på en oppskrift hentet fra Arendal, kjent for sin kjærlighet til skjærgården og god fiskesuppe. Suppen finner du i fiskedisken og den passer til deg som er opptatt av kvalitet, ekte råvarer, god smak og raskt tilberedning.

Historien om vår fiskesuppe

Hans var medlem av MENY-LAUGET, og moren hans lagde en fiskesuppe som smakte av kjærlighet til hele Arendals skjærgård. Den var så god at vi syntes hele Norge burde få smake den.

Derfor utviklet vi denne suppen, med de aller beste råvarene, med stavede grønnsaker og god fiskekraft. Resultatet ble en smakfull suppe med balansert og sødmefylt smak. Fisken kommer fra butikken, for å få den aller ferskeste fisk. 

Hjemme hos deg selv varmer du opp suppen til kokepunktet, legger i fisken og lar den småkoke i 3 minutter. Og vips – en fiskesuppe som smaker like godt som hjemme hos moren til Hans – ferdig på 5 minutter.

Kremet Fiskesuppe passer til dem som ikke har tid eller kunnskap til å lage god fiskesuppe selv, men er opptatt av kvalitet, ekte råvarer, god smak og raskt tilberedning.

Et suppebeger på 5 dl er beregnet for 1 person til middag og 2 personer til forrett.

Norges mest solgte fiskesuppe har balansert sødmefylt smak, stavede grønnsaker og saftig god fisk - ferdig på 5 minutter.

Kvalitetssikret

Vår fiskesuppe er kvalitetssikret av Kulinarisk Akademi på lik linje som våre Jacobs utvalgte produkter.

Vi i MENY er stolte over å få selge denne kremete fiskesuppen i våre butikker!