Fiskewok – raskt, godt, enkelt

Wok er en klassiker, uansett årstid – og i sommermånedene synes vi det er ekstra deilig med en middag som ”lager seg selv” og som kan varieres i det uendelige. Glem mange ingredienser, kutting og lang steketid! Plukker du med deg ferdig fiskewok fra fiskedisken, er middagen klar i en fei.

Fiskewok på under 15 minutter – på 4 forskjellige måter

  1. Få en sweet and sour-vri på woken ved å blande fiskewok med sursøt saus. Server med ris.
  2. Eller hva med en teriyaki- variant? Lag sausen selv, eller kjøp ferdig. Server med ris eller eggnudler.
  3. Fiskewok er også godt sammen med kokosmelk og sataysaus. Sataysausen lager du selv eller kjøper ferdig, og heller over woken når den er stekt.
  4. Ønsker du å servere fiskewok med kokosmelk, blander du bare sammen kokosmelk, gul currypaste, soyasaus, fishsauce og oystersaus.

Stek fiskewoken 8 min i en panne, ha på sausen og la trekke i ytterligere 5 minutter. Server gjerne ris ved siden av.

Hvorfor fiskewok?

Fiskewoken lages daglig i alle MENY- butikkene og blir bare mer og mer populær. Men hvorfor? Ferskvaresjefen hos MENY Sandvika, Corey Proulx, tror det er tre grunner til det:

- For det første er den jo ekstremt rask og enkel å tilberede.

For det andre er den anvendelig – du kan bruke fiskewoken i MENY Anbefaler fiskesuppe, ha den på grillen i folie, tre fisk og grønnsaker på grillspyd, bruke den i en salat og ikke minst mikse den med mange ulike, deilige sauser.

For det tredje er den utrolig velsmakende og kjernesunn!

Dette finner du i fiskewoken:

  • Gode biter av laks, steinbit og annen fisk
  • Kokt scampi
  • Grønn squash
  • Rød, gul og grønn paprika
  • Sukkererter
  • Minimais
  • Purreløk
  • Sitronpepper
  • Solsikkeolje

Noen ganger kan gode initiativ få fantastiske følger. Fiskewoken du finner hos MENY, er faktisk resultatet av en flittig MENY- medarbeiders ønske om ikke å kaste godt fiskekjøtt.

I fiskedisken er det jo mye filetering og skjæring av fisk, og nå pensjonerte Åse var opptatt av å bruke hele fisken.

Hun laget en svær wok med gode biter av laks, steinbit og annen fisk, kokt scampi, grønn squash, rød, gul og grønn paprika, sukkererter, minimais, purreløk, sitronpepper og solsikkeolje, og satte den på is i fiskedisken.

Det var begynnelsen på en suksesshistorie.

Wok deg til en sunnere middag!

Wok er både enkelt, raskt og sunt. Her får du tipsene som gjør woken til en...