Ovnsbakt steinbit

Ovnsbakt steinbit

Ingredienser

Tilbehør

kokte poteter, ris eller pasta

800 g steinbitfilet
2 ss sitronsaft
1 løk i tynne skiver
2 epler i terninger
250 g sjampinjong i tynne skiver
1 ss frisk hakket timian eller 1 ts tørket
1,5 dl eplejuice
2 ss smør
salt og pepper

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Beskrivelse mangler

  1. Sett stekeovnen på 180 grader. Skjær fisken i serveringsbiter og legg dem i en smurt ildfast form. Drypp sitronsaft over fisken og dryss salt og pepper over. Stek fisken i ovn ca 12 minutter ved 180 grader. Surr løk og sjampinjong i smør til løken er myk. Tilsett epleterningene sammen med ev. tørket timian og surr videre til eplene så vidt er møre. Tilsett eplejuice og ev. frisk timian og smak til med salt og pepper.

Oppskrift fra