Ovnsbakt torsk med eple og hodekål

Ovnsbakt torsk med eple og hodekål

Ingredienser

800 g torskefilet
3 epler i båter
kålhode i store biter
1 ss grov sennep
0,5 grovhakket løk
1 ss smør
2 dl vann
1 dl cremé fraiche

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Så enkelt er det å lage en middag med torsk.Høstens føste epler og ny kål gjør retten ekstra smakfull.

  1. Sett stekeovnen på 180 grader.
  2. Smør en ildfast form og legg løken i formen.
  3. Legg biter av kål og epler over.
  4. Skjær fisken i serveringsstykker og legg disse over eple, løk og kål i formen.
  5. Dryss over salt og grovkvernet pepper.
  6. Hell over vann og sett formen i stekeovn ved 180 grader C i ca 15 minutter.
  7. Bland sammen sennep og cremé fraiche og hell over i formen rundt fisken.
  8. Server retten med kokte poteter, ris eller pasta.

Oppskrift fra