Stekt torsk med bacon og potetmos

Saftig, sunn og smaksrik familiemiddag! Denne oppskriften på stekt torsk er enkel og passer utmerket sammen med bacon, potetmos og rosenkål.
Stekt torsk med bacon og potetmos

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Stekt torsk med potetmos og rosenkål

Slik gjør du

  1. Saftig, sunn og smaksrik familiemiddag! Bytt gjerne ut potetmos og rosenkål med ris og indisk krydrede grønnsaker.
  2. Lag potetmos etter anvisningen på pakken. Tilsett kokvarm melk under omrøring og rør inn smør. Smak til med salt og pepper.
  3. Del og kok rosenkål knapt møre i lettsaltet vann, ca. 3-4 min, og la renne av. Skjær bacon i biter og sprøstek i olje i pannen, ha i rosenkål og stek i ca. 2 min.
  4. Del torskefileter i fire biter, krydre med salt og pepper, og stek i olje i en stekepanne, ca. 3 min på hver side. Server med potetmos og rosenkål.
  5. Godt og enkelt!