Torsk og brokkoli i form

Torsk og brokkoli i form

Ingredienser

400 g lettsaltet torsk
1 pk. dypfryst brokkoli
1 ss smør
3 ss vann
100 g revet ost

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Middels

Enkelt og godt til hverdags.Her kan du bruke andre fiskesorter også. Har du fersk fisk så husk å drysse litt salt på fisken.

  1. Sett stekeovnen på 225 grader. Halvtin brokkoli og fisk i romtemperatur. Legg brokkoli i en smurt ildfast form. Skjær fisken i skiver og legg den over. Hell på vannnet og fordel smøret på fisken. Dekk formen med aluminiumsfolie. Bak fisken midt i ovnen til den er gjennomkokt, ca 25 minutter. Fjern folien, øk varmen og dryss ost over fisken. La den stå til oste begynner å smelte og få farge. Server retten med brød eller pasta.

Oppskrift fra