Torskefilet med ertepuré

Torskefilet med saltkokte småpoteter, sprøstekt bacon og grønn, myk ertepuré. En klassisk, god og sunn hverdagsmiddag som er rask å lage. Du kan også bruke lettsaltet torsk.
Torskefilet med ertepuré

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Server sitronbåter ved siden av retten, som presses over fisken.

Slik gjør du

  1. Del torsken i porsjonsstykker. Kok opp en stor kjele med usaltet vann, trekk kjelen til side og legg i fisken. La fisken trekke i ca 10 minutter.
  2. Varm ertepurèen i vannbad i ca 10 minutter. Varm de saltkokte småpotene i smør i en panne, eller ha i en kjele med litt kokende vann i bunnen. Det tar 5-10 minutter.
  3. Stek baconet gyllent i en stekepanne. Smelt smøret i stekepannen sammen med baconet. Ha over den ferdige fisken.