Wok med torsk, kikerter og spinat

Wok med torsk, kikerter og spinat

Ingredienser

600 g torskefilet
salt
pepper
2 bokser hermetiske kikerter
1 stk rødløk, i båter
2 ss rapsolje
1 rull kryddersmør, gjerne Jacobs Utvalgte ramsløksmør med flaksalt
2 never frisk spinat
Kjøp i MENY Nettbutikk

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Enkel og rask oppskrift på fiskewok med torsk, kikerter, spinat og ramsløksmør.

  1. Kutt torskefileten i terninger og krydre med salt og pepper. Skjær rødløk i båter.
  2. Stek torsk, kikerter og løk raskt i oljen til det får farge. Ha i kryddersmøret og spinaten. La steke til smøret er smeltet og spinaten akkurat faller sammen.

Tips

Denne woken kan også serveres med kokte byggryn ved siden av.

Relaterte oppskrifter