Wraps med hjemmelagde fiskepinner og urtedressing

Wraps med hjemmelagde fiskepinner og urtedressing

Ingredienser

Fiskepinnewrap

800 g torskefilet
2 stk egg
2 dl griljermel eller brødkumme
8 stk hvetetortilla
150 g grønn salat
1 stk avocado
2 stk tomater
olje til steking
salt
pepper

Urtedressing

1 neve frisk persille
2 dl majones
1 dl rømme
0,5 sitron, kun saften
Kjøp i MENY Nettbutikk

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

God og enkel oppskrift på wraps med hjemmelagde fiskepinner og urtedressing. Deilig og rask favorittrett som også passer godt i matboksen eller on the go!

  1. Tortillas kan erstattes med pita- eller hamburgerbrød og du kan gjerne blande knuste nachos med griljermelet.
  2. Hakk persillen og bland sammen med resten av ingrediensene i dressingen.
  3. Skrell og ta vekk steinen i avokadoen. Skjær avokadoen i skiver og del tomatene i båter.
  4. Rens og del torsken i avlange biter. Visp sammen eggene i en skål og ha griljermel i en annen skål. Vend fiskebitene i egg og deretter i griljermel.
  5. Varm tortillas i aluminiumsfolie i ca. 2. min. i ovnen på 200C.
  6. Stek fiskepinnene gylne i olje i en varm stekepanne, og krydre med salt og pepper. Server fiskepinnene med salat, avocado, tomat og dressing i varme tortillas.
  7. Godt og enkelt!