Juletorsk med baconsmør

En skikkelig god julemiddag trenger hverken å være komplisert eller ta lang tid å lage. Juletorsk med baconsmør og MENYs egen ertepuré, saltkokte poteter og sennepssaus er perfekt middagstips for dager du ikke vil bruke mye tid på kjøkkenet og har lyst på en litt sunnere middag full av smak.
Juletorsk med baconsmør

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Strø gjerne over friske urter før servering for ekstra smak.

Slik gjør du

  1. Legg torskstykkene over i en ildfast form sammen med de saltkokte potetene. Pass på at baconsmøret ligger oppå fisken. Stek i ovnen på 180 grader i ca. 15 minutter.
  2. Varm ertepuréen og sennepsausen i en kjele med kokende vann. La posene ligge i vannet i ca 10 minutter.
  3. Server torsken sammen med baconsmøret, de saltkokte potetene, ertepuréen og sennepsausen.