Hjemmelaget jordbærsyltetøy

Rørt syltetøy uten koking har en friskere smak enn kokt. Hva er vel bedre enn nystekte vafler, arme riddere eller ferskt brød med hjemmelaget jordbærsyltetøy på? Dette er en enkel og veldig god oppskrift som lages på få minutter.
Hjemmelaget jordbærsyltetøy

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Lag ekstra mye, tilsett litt frysepulver og frys ned. Syltetøyet er alltid fint å ha i fryseren!

Slik gjør du

  1. Rens jordbærene. Kjør halvparten til purè med en stavmikser sammen med sukkeret.
  2. Kutt resten av jordbærene i litt grovere biter og rør bitene inn i jordbærpurèen (og eventuelt frysepulver om det skal fryses ned).
  3. Oppbevar syltetøyet i kjøleskap. Det holder seg i 3-4 dager kjølt.