Quinoagrøt med mandler og epler

Quinoagrøt med mandler og epler

Ingredienser

130 g quinoa
1 ts malt kanel
0,3 ts havsalt
1 dl Alpro mandeldrikk
1 ss mandelflak
2 stk epler
130 g alpro alternativ til yoghurt naturell
1 ts klar honning

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Deilig laktosefri grøt med mandelmelk

  1. Kok opp quinoa i en medium stor kjele med 3 dl vann. Senk varmen og la det småkoke i 15 minutter eller til alt vannet er absorbert. Fjern kjelen fra varmen og ha i kanel og havsalt.
  2. Varm mandeldrikk i en kjele over medium varme i 3-4 minutter. Legg lag med quinoa, mandelflak, epler og alternativ til yoghurt i sylteglass eller høye dessertglass inntil alle ingrediensene er brukt opp.
  3. Hell varm mandeldrikk over lagene. Bruk en teskje til å dryppe litt honning på toppen. Serveres varm.

Oppskrift fra