Blomkålsuppe med bacon, kikerter og grønnkål

Oppskrift på blomkålsuppe uten hvetemel, med sprøstekt bacon, kikerter og grønnkål. Hjemmelaget blomkålsuppe er enkel og rask hverdagsmat. Servert med krutonger eller godt brød til, blir dette en veldig mettende hverdagsrett.
Blomkålsuppe med bacon, kikerter og grønnkål

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Liten tid? Kjøp blomkålsuppe fra Toro og topp den med gode råvarer som tilberedes raskt, og som smaker fantastisk.

Slik gjør du

  1. Kutt blomkålen i buketter og kok dem møre i fløte og melk. Kjør suppen til jevn suppe med en stavmikser. Hvis du synes suppen er for tykk, kan du spe på med litt mer fløte. Hvis den er for tynn, kan du jevne med lit maizennajevning. Smak til med salt og pepper.
  2. Kutt baconet i terninger og sprøstek det i en panne. Ha i kikerter, grønnkål og smør. La steke i ytterligere 2 minutter.
  3. Anrett suppen toppet med grønnkålsblandingen. Ringle gjerne over litt av smøret fra stekingen.