Kålrabistappe med gulrot

Klassisk oppskrift på julens beste kålrotstappe med smør og gulrøtter. Rask og enkel oppskrift som er nydelig tilbehør til pinnekjøtt, røkt mat, grove pølser og medisterkaker. Se film for steg for steg visning av hvordan du lager perfekt kålrabistappe.
Kålrabistappe med gulrot
Se video

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Rens, skrell og del grønnsakene i jevne biter.
  2. Ha alt over i en kasserolle, tilsett vann så det dekker og en god klype salt. Kok grønnsakene helt møre, dette tar ca. 25-30 minutter.
  3. Hell av kokevannet og mos grønnsakene. Tilsett smør og smak til med salt og pepper.
  4. Skal kålrotstappen serveres til pinnekjøtt, kan du i tillegg smake stappen til med litt av sjyen fra pinnekjøttet.
Rens, skrell og del grønnsakene i jevne biter.