Knutekålslaw med yoghurtdressing

Knutekålen med sin sprø konsistens og sødmefulle smak egner seg perfekt i en knutekålslaw. Her i kombinasjon med gulrot, kålrot og en frisk yoghurtdressing. Rens og skjær alle grønnsakene i tynne strimler og la gjerne salaten få «marinere» en halvtimes tid før servering. Kjempegodt som tilbehør til all grillmat og en lettere variant av vanlig coleslaw.
Knutekålslaw med yoghurtdressing

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Rens og skjær alle grønnsakene i tynne strimler.
  2. Visp sammen yoghurt, sitronsaft, olivenolje og honning.
  3. Smak dressingen til med salt og pepper, og bland dressingen sammen med grønnsakene og hakket persille.
  4. La gjerne knutekålslawen få stå å trekke en halvtimes tid før servering.
  5. Dryss over litt ekstra persille og kjørvel ved servering.