Litt "grønnere" lunsjkaker

Litt "grønnere" lunsjkaker

Ingredienser

4 stk kokte poteter
2 stk gulrøtter
2 skiver kålrot
1 stk rødløk
4 ts soltørkede tomater i olje
1 dl revet ost
2 ss frisk gressløk
2 ss frisk persille
3 stk egg
2 ss potetmel
pepper
søt chilisaus

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

En enkel og smakfull rett som gjør det lett å få i seg mye grønnsaker.

  1. Mos potetene lett. Riv gulrøtter og kålrot og ost grovt. Finhakk rødløk, soltørkede tomater og urter. Pisk egg.
  2. Bland ingrediensene. Form deigen til karbonader og stek dem i middels varm panne til de blir brune og gjennomstekte. Serveres som pålegg på brødskiven eller i hamburgerbrød med salat til.
  3. For næringsinnhold se www.lhl.no.

Oppskrift fra