Mangosalat med paprika og koriander

Friskt, sunt og kjempegodt! Enkel oppskrift på mangosalsa med grillet paprika, vårløk og chili, toppet med frisk koriander og dråper av lime. Perfekt tilbehør til det meste.
Mangosalat med paprika og koriander

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Grill paprika og chili i en grillpanne eller under grill i ovn til skinnet er helt svart. Legg alt over i en bolle (eller lignende), dekk bollen med plastfolie og la grønnsakene ligge slik til de har blitt litt avkjølt, ca. 10 minutter.
  2. Fjern skinn og kjerner og skjær paprika og chili i små biter. Skrell og skjær mangoen i små terninger og finsnitt vårløken. Bland sammen paprika, chili, mango og vårløk.
  3. Tilsett olivenolje, limesaft og balsamicoeddik. Smak salsaen til med salt og pepper og bland til slutt inn hakket koriander.
Grill paprika og chili i en grillpanne eller under grill i ovn til skinnet er helt svart. Legg alt over i en bolle (eller
lignende), dekk bollen med plastfolie og la grønnsakene ligge slik til de har blitt litt avkjølt, ca. 10 minutter.
Fjern skinn og kjerner og skjær paprika og chili i små biter. Skrell og skjær mangoen i små terninger og finsnitt vårløken. Bland sammen paprika, chili, mango og vårløk.
Tilsett olivenolje, limesaft og balsamicoeddik. Smak salsaen til med salt og pepper og bland til slutt inn hakket koriander.