Meksikansk tomatsuppe med chorizo og rødløk

Enkel og smakfull tomatsuppe med chorizopølser, soltørket tomat og rødløk, som passer seg selv.
Meksikansk tomatsuppe med chorizo og rødløk

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Liten tid? Kjøp meksikansk tomatsuppe fra Toro og topp den med gode råvarer som tilberedes raskt, og som smaker fantastisk.

Slik gjør du

  1. Vask de ferske tomatene og fjern det grønne stilkfestet. Skjær tomatene i fire og fjern eventuelle harde kjerner.
  2. Fres løk og hvitløk i en stor kjele over middels varme til løken blir blank og myk uten å få farge. Rør med jevne mellomrom. Tilsett tomatpuré og rør godt.
  3. Ha i tomatene og la småkoke under lokk i 25–30 minutter. Rør av og til. Kjør suppen glatt med en stavmikser og smak til med sukker, urter, salt og pepper.
  4. Lag små kjøttboller av innmaten i pølsene og stek dem sammen med soltørket tomat og rødløk i rapsolje til kjøttbollene er gjennomstekt. Ha blandingen i tomatsuppen like før servering.