5 tips til guacamolen

5 tips til guacamolen
Hva får du hvis du moser avokado, tilsetter limesaft og rødløk? Deilig guacamole selvfølgelig. Her er 5 tips som løfter quacamolen til nye høyder!

1. Ta en tomat  - finhakk den og bland den sammen med den moste avokadoen. Er tomaten veldig rennende tørker du bort noe av vannet først.

2. Visste du at chili gjør seg godt i guacamolen? Varier mengde etter hvor sterk du ønsker at smaken skal være, og husk at styrken sitter i frøene.

3. … Og har du prøvd guacamole med mangobiter i? Det hever smaken og gir et søtt preg. Og du? Det kan gjerne kombineres med chili.

4.En dæsj rømme. Tilsetter du litt rømme sammen med den moste avokadoen, får du en lysere og mildere guacamole.

5. Ønsker du en kremet guacamole? Tilsett 1 jalapeño uten frø og 0,5 dl olivenolje og kjør alle ingrediensene i en blender til en glatt krem. Kjempegodt til kjøttretter og i salater.

Mange irriterer seg over at guacamolen raskt mister sin freshe grønnfarge. Dette kan du enkelt forhindre ved å legge avokadosteinen i skåla sammen med guacamolen, istedenfor å kaste den.

NYHET - Guacamole-kit

Nå gjør MENY hjemmelaget guacamole enda enklere for deg! 

I frukt og grønt avdelingen i alle våre butikker finner du nå et guacamole-kit med alt du trenger for en hjemmelaget guacamole. 

Pakken inneholder:

  • Avokado
  • Lime 
  • Gul løk
  • Hvitløk
  • Chili

Og husk!

Guacamole kan brukes til mye mer enn bare dipp! La den få spille en større rolle, slik som i denne oppskriften.

Se oppskrift på enchiladas med stekt sopp og guacamole her. 

Hos MENY finner du et stort utvalg avokado, både i butikken og i nettbutikken.