Ostesandwich med brokkoli og avokado

Deilig ostesmørbrød fylt med brokkoli og avokado. Passer til lunsj, som kveldsmat eller bare når du vil unne deg noe ekstra godt som mellommåltid.
Ostesandwich med brokkoli og avokado

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Del brokkolien i små buketter og skjær stilken i tynne skiver. Stek brokkolien knapt mør i en varm panne med litt olivenolje, krydre lett med salt og pepper.
  2. Del og fjern steinen på avokadoen. Ta ut fruktkjøttet med en spiseskje og skjær i jevne skiver. Legg avokadoskivene utover den ene brødskiven. Topp med brokkoli, revet ost og den andre skiven oppå der igjen.
  3. Press sandwichen godt sammen og stek den gyllen på begge sider over middels høy varme i en blanding av litt smør og olje. Vær litt forsiktig når du snur herligheten, slik at det meste holder seg på plass. Et toastjern kan selvsagt også brukes. Skjær sandwichen i skiver og nyt den med det samme
Del brokkolien i små buketter og skjær stilken i tynne skiver. Stek brokkolien knapt mør i en varm panne
med litt olivenolje, krydre lett med salt og pepper.
Del og fjern steinen på avokadoen. Ta ut fruktkjøttet med en spiseskje og skjær i jevne skiver. Legg avokadoskivene utover den ene brødskiven. Topp med brokkoli, revet ost og den andre skiven oppå der igjen.