Wokede grønnsaker i curry og kokos

I denne woken passer det godt med kylling eller hvit fisk som for eksempel steinbit eller breiflabb. Fiskeboller blir også godt. Eller bland inn kokte nudler.
Wokede grønnsaker i curry og kokos

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Gjør klar alle ingrediensene. Varm woken. Tilsett litt olje i pannen, vent til det nesten begynner å ryke og tilsett paprika, gulrøtter og rødløk. Stek under stadig omrøring til grønnsakene blir knapt møre, ca. 30 sekunder. Hell alt over på en stor tallerken så lenge.
  2. Varm woken på nytt, tilsett litt olje og legg i auberginen. Tilsett squash når auberginen har fått litt farge. Stek videre i noen sekunder under stadig omrøring og hell alt over på tallerkenen med de andre grønnsakene.
  3. Fres currypastaen i woken og rør inn kokosmelk. La det småputre i noen minutter til sausen er jevn og det har dannet seg små fettperler på overflaten. Tilsett grønnsakene og gi alt et skikkelig oppkok. Rør inn spinaten og dryss over frisk koriander. Serveres straks.