Rødbetburger med aspargesbønner og rødkål

En saftig vegetarburger av rødbeter, toppet med aspargesbønner, rødkål og tyttebær. Denne hamburgeren minner litt om jul og er et godt middagstips når du ønsker noe litt lettere innimellom julens store festmåltider. Rødbetburger og rødkål kan du kjøpe ferdig, så retten blir rask å lage.
Rødbetburger med aspargesbønner og rødkål

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Du kan gjerne servere fries eller en frodig grønn salat ved siden av denne burgeren.

Slik gjør du

  1. Stek rødbetburgerne i rapsolje til de er gyllne og gjennomvarme.
  2. Kok aspargesbønnene i lettsaltet vann til de er møre. Skyll dem raskt i kaldt vann. Tørk aspargesbønnene godt. Vend aspargesbønnene sammen med tyttebær, olivenolje, gressløk, sitronskall, salt og pepper.
  3. Anrett rødbetburgerne i burgerbrødene sammen med rødkål og aspargesbønner.