Vegetartaco med stekt blomkål, guacamole og mango

En kjøttfri og kjempegod variant av taco hvor blomkål er hovedingrediensen. Blomkålen krydres med kokosmasse som sammen med guacamole og mango gjør denne retten forfriskende og eksotisk.
Vegetartaco med stekt blomkål, guacamole og mango

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Dryss over litt ekstra finsnittet chili og server noen limebåter ved siden av til å presse over tacoen.

Slik gjør du

  1. Rens og del blomkålen i små buketter. Bland blomkålen med olivenolje, kokos, spisskummen og koriander.
  2. Krydre med salt og pepper, bland alt godt sammen og fordel blomkålen utover et stekebrett kledd med bakepapir.
  3. Stek blomkålen på 210 grader i ca.15-20 minutter, eller til blomkålen er mør i midten og stekt på utsiden (steketiden vil variere litt i forhold til størrelsen på blomkålbukettene/bitene).
  4. Rens og skjær mangoen i terninger. Bland mangoterningene med litt limesaft og finsnittet chili. Skjær rødkålen i tynne strimler.
  5. Server den stekte blomkålen med tortillalefser, guacamole, mango, rødkål og litt rømme eller chilimajones.