Pepperkake Petit Fours

Pepperkake Petit Fours

Ingredienser

pepperkakedeig
sjokolade
karamell
kokos
mandler
pistasj
hasselnøtter

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Pepperkaker fylt med karamell og rullet i nøtter.

  1. Legg deigen i kjøleskapet i ca. 30 minutter før du skal bruke den, da blir den enklere å jobbe med.
  2. Form pepperkakedeig til kuler eller pølser, og stek på 160 grader i ca 9 min.
  3. Smelt sjokolade: Smelting over vannbad er en enkel og oversiktlig måte å bruke når du skal smelte sjokolade. Varm opp vann og la det holde en temperatur rett under kokepunktet. Plasser en bolle som er større enn kjelen og sørg for at den ikke berører vannet. Ha i halvparten av sjokoladen du skal smelte og rør om av og til den er helt flytende. Ta bollen av varmen og tilsett resten av sjokoladen.
  4. Karamellen kan du myke opp på samme måte, men den trenger ikke smelte helt.
  5. Dypp pepperkakene deretter i smeltet sjokolade eller smør på karamell. Rulles i kokos, hakkede mandler, pistasj, hasselnøtter eller valnøtter!